Сантос, някогашен гранд на бразилския футбол, изпадна от елита на местния

...
Сантос, някогашен гранд на бразилския футбол, изпадна от елита на местния
Коментари Харесай

Клубът на Пеле изпадна за първи път в 111-годишната си история

" Сантос ", бивш гранд на бразилския футбол, изпадна от елита на локалния шампионат за пръв път в 111-годишната си история. Това стана по-малко от година, откакто клубният патрон Пеле умря. 

Един от най-великите в историята на футбола игра единствено за отбора от щата Сао Пауло в Бразилия - още от дете, а кариерата му завърши в Съединени американски щати през 1977 година

" Сантос " се озова в Серия " В " след проваляне вкъщи с 1:2 от " Форталеза " в последния кръг.

Тъжната за почитателите на тима вест бе коментирана от Неймар, другото огромно име в историята на " Сантос ".

" Скоро ще се смеем още веднъж ", написа в обществените мрежи възстановяващият се от тежка травма нападател, който по-рано тази година мина в саудитския " Ал Хилал ".

Феновете и ръководителите на " Сантос " одобриха отпадането с наяве отчаяние.

" Това бе исторически неприятна вечер за нас. Трябва да се простим с цялостно примирение ", сподели техническият шеф Алешандре Гало.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР